Черкаська обласна прокуратура реагує на кожен випадок порушення правил прокурорської етики. Так, 11 лютого працівниками Управління патрульної поліції в Черкаській області складено протокол про адміністративне правопорушення стосовно прокурора органів прокуратури Черкаської області у зв’язку з його відмовою від проходження перевірки на стан сп’яніння (ч. 1 ст. 130 КУпАП).

Копії матеріалів про адміністративне правопорушення Черкаською обласною прокуратурою отримано  13.02.2023 та того ж дня розпочато службове розслідування. Інформує пресслужба обласної прокуратури.

влітку прокурор вже потрапляв у ДТП

Мова йде, найімовірніше, про Дмитра Чустрака, якого минулого року вже притягували до відповідальності через ДТП.

Про це повідомив боєць, громадський діяч Дмитро Кухарчук.

“Колишній заступник прокурора області Чустрак, який після попередніх п‘яних нічних покатушок потрапив в ДТП, вже в статусі прокурора відділу, знову ганяє п’яним. Цьому пі**ру, як і більшості таких самих, абсолютно по**й що відбувається. Я звертався до голови ОВА і до ряду інших осіб, щоб його “крузак” передали мені в підрозділ, на фронт, але їм теж по**й. У нас менше ніж за 2 місяці мінус 20 автомобілів. Між тим, їде собі п‘яне х**ло по місту і ні**я йому за це не буде. Хоч плюньте в це ї**ло, коли побачите”, – написав Кухарчук.