Вже з 25 лютого українські кіномани зможуть переглянути 3 частину популярної комедії “Скажене весілля”. Автори проєкту вирішили підігріти цікавість публіки до цієї новинки кіно, опублікувавши у мережі яскравий постер. Рoзповідає 24-й канал.

З яскравого фото видно, що на глядачів чекатиме нова порція гумору у стилі “Скаженого весілля”. На кадрі можна побачити виконавців головних ролей – Назара Задніпровського, Лесю Самаєву і Катерину Файн, які позують на фоні святкового хаосу, що затіяли Юрій Горбунов, Надія Мейхер, Олег Винник, Потап і В’ячеслав Хостікоєв.

За словами представників “Скаженого весілля 3”, невдовзі у мережі з’явиться і перший офіційний трейлер фільму. Відтак прихильники в очікуванні нових кадрів української комедії.

Як відомо, 3 частина “Скаженого весілля” стане фінальною. У центрі сюжету опиняться знайомі глядачам Середюки. Одружитись має намір наймолодший представник родини – Захар. Батько чекає на знайомство з його обраницею, мріючи про казкове українське весілля, про яке говоритимуть всі його сусіди. Однак сподівання чоловіка не виправдовуються: Захар приводить красуню Раду – доньку циганського барона. І хоч Василь Середюк вже пообіцяв не псувати весілля дітям, ця церемонія запам’ятається всім його родичам.