У центральній міській бібліотеці ім. О. Журливої у Смілі триває благодійна виставка-продаж картин місцевої художниці, викладачки предмета образотворчого мистецтва смілянської школи №4 Ольги Теплової.

Виставка проводиться в рамках проєкту “Культурний фронт”. Витворами мистецтва можна не тільки помилуватися, а й придбати для себе. Виручені з продажу картин кошти підуть на допомогу нашим захисникам. Пише сайт Сміла.City.

Благодійна виставка триватиме місяць. Вона представлена близько 30-ма різножанровими роботами. Тут є і пейзажі, і натюрморти, і знайомі смілянам куточки міста вдало перенесені художницею на полотно.

«Роботи пані Ольги різної тематики від пейзажів, натюрмортів до автопортретів коштують від 450 грн до 1650 грн. Авторка картин вирішила виручені з продажу творів мистецтва кошти направити на потреби наших військових. Крім того, пані Ольга закликала інших художників наслідувати її прикладу і взяти участь у культурно-мистецькому челенжі на підтримку ЗСУ. Тож запрошуємо всіх, хто хоче наблизити нашу Перемогу, придбати одну з картин Ольги Теплової в Центральній міській бібліотеці, а місцевих художників також стати одним із учасників мистецького проєкту на підтримку ЗСУ», – говорить директорка Смілянської ЦБС Ірина Огус.