Боксерські рукавички змінив на автомат. Тепер володар Кубків світу та Європи, призер чемпіонатів світу та Європи з кікбоксингу WAKO Роман Щербатюк стоїть на захисті країни. Розповідає сайт Черкаської ОВА.


З початком повномасштабного вторгнення росії Роман став на захист України у лавах тероборони. У групі швидкого реагування спортсмен охороняв стратегічні об’єкти.

Кікбоксер відмовився виїжджати на збори до Польщі. У такий важливий для його країни час хотів готуватися до змагань на Батьківщині. А потім була найгарячіша точка фронту – Попасна на Луганщині. Там ворог зосередив усі свої сили. А Роман Щербатюк – свої.

«Любов, підтримка і молитви дали мені змогу повернутися назад, – каже Роман, – цей місяць повністю змінив погляди на життя і систему цінностей – навчив цінувати те, що маєш, і не відкладати все на потім».

Лікування вибухо-шумової травми і вже за кілька тижнів – перемога на Кубку світу. Тепер Роман вперше візьме участь у Всесвітніх Іграх. Вже 13 липня в американському Бірмінгемі наш кікбоксер змагатиметься у ваговій категорії +91 кг.