Слідчими Нацполіції закінчено досудове розслідування та скеровано до суду обвинувальний акт у кримінальному провадженні за фактом порушення водієм автомобіля «KIA Optima» правил безпеки дорожнього руху, що спричинило смерть 3-х потерпілих (ч. 3 ст. 286 КК України). Про це інформує Пресслужба Черкаської обласної прокуратури .

За даними слідства, 44-річний обвинувачений, близько 23 години 10 хвилин 20.06.2021, керуючи автомобілем «KIA Optima» та рухаючись в м. Черкаси по вул. Пастерівська, зі сторони вул. Гоголя в напрямку бул. Шевченка, в порушення вимог Правил дорожнього руху України, був не уважним, не стежив за дорожньою обстановкою, перед зміною напрямку руху не переконався, що це буде безпечним і не створить перешкод або небезпеки іншим учасникам руху, здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де перед перехрестям з бульваром Шевченка, допустив зіткнення з автомобілем «AUDI A4». У результаті цієї дорожньо-транспортної пригоди загинули водій та пасажир, які перебували в автомобілі «AUDI A4», а  також пасажир, який перебував в автомобілі «KIA Optima».

Нагадаємо, що за клопотанням прокуратури суд обрав підозрюваному запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Додамо, 44-річний Галеб Джабарін 20 червня близько 23:10 години, рухаючись вулицею Пастерівська, зі сторони вул. Гоголя в напрямку бул. Шевченка, здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, де перед перехрестям влетів у автомобіль “AUDI A4”.

У результаті цієї дорожньо-транспортної пригоди загинули водій та пасажирка, які перебували в автомобілі “AUDI A4”, а також пасажир, який перебував в автомобілі Джабаріна – “KIA Optima”.