Держкомтелерадіо розпочинає прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики.

Премія у розмірі 20 тис. грн присуджується щороку авторам нових оригінальних публіцистичних творів у галузі журналістики, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення на здобуття премії.

Прийом творів триватиме до 10 серпня 2021 року. Разом з ними претенденти на премію подають пакет документів, з повним переліком якого можна ознайомитися на офіційному веб-сайті Держкомтелерадіо /за посиланням/.

Адреса для подання творчих робіт: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення і радіомовлення України (з поміткою «на здобуття Премії імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики»).

Телефони для довідок: (044) 278-86-96.

Нагадаємо, що премія імені В’ячеслава Чорновола за кращу публіцистичну роботу в галузі журналістики присуджується з 2004 року відповідно до постанови Кабінету Міністрів України. За ці роки нею відзначено публіцистичні твори (публікації у періодиці, теле-радіопрограми) журналістів, що працюють в різних регіонах України.