На вулиці Пушкіна завершилося оновлення вуличного освітлення. Із ДНАТ ламп на світодіодні LED-світильники, така заміна відбулася на вищезазначеній вулиці. До реконструкцією стан освітлення був незадовільний, оскільки були ділянки, які зовсім не освітлювалися. Інформують у КП «Міськсвітло».


66 ламп ДНАТ змінили на 82 сучасних сучасних, економних світодіодних LED-світильники потужністю: 61 світильники по 78 Вт та 21 світильники – 40 Вт. Додатково встановлено 1 опора.

«Саме завдяки переобладнанню вуличного освітлення по вулиці Пушкіна міський бюджет буде зекономлено на 370 тисяч гривень за 5 років. Наше комунальне підприємство робить все аби забезпечити якісне освітлення по всьому місту. Саме світлодіодні лампи є найоптимальнішим варіантом вуличного освітлення. Такі світильники є економічними тому, що лампа з світлодіодів, порівняно з лампами розжарювання, споживає в 20 разів менше електроенергії. Вуличне освітлення нашого міста за рахунок LED-світильників стає: вигіднішим, надійнішим і якіснішим. Наше комунальне підприємство робить все або наше місто перетворювалося в #місто_щастя», – зазначив Павло Собко, заступник директора КП «Міськсвітло».