До суду скеровано обвинувальний акт відносно молодика, який  представляючись працівником соціальної «державної установи Теплоенергозбереження» заволодів майном літньої жінки та спричив її смерть, повідомляють у Черкаській місцевій прокуратурі.

21-річний молодик, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, представляючись працівником соціальної «державної установи Теплоенергозбереження», проник до квартири жінки похилого віку, відволікши її увагу та умисно, вчинив розбійний напад з метою заволодіння чужим майном, поєднаним із  насильством, небезпечним для життя та здоров’я особи, яка зазнала нападу, а саме наніс декілька ударів кулаком в обличчя, в результаті чого вона впала на підлогу і перестала чинити опір.

Крім того, усвідомивши, що власниця житла фактично не в змозі чинити опір та покликати на допомогу, обшукав приміщення вищевказаної квартири, внаслідок чого умисно, з корисливих спонукань, викрав офіційні документи , які належать останній, а саме : свідоцтво про право власності на квартиру та пенсійне посвідчення.

За вчинене зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавленням волі на строк від восьми до п’ятнадцяти років із конфіскацією майна.