Руслан Лола

Помічнику депутата наділяють 10 соток для будівництва житлового будинку в елітному мікрорайоні Соснівка. Про це пише “Кропива”.

31 січня на сесії Черкаської міської ради надали депутати надали дозвіл на розробку проектної документації на відведення ділянки по вул. Мечникова громадянину Руслану Милокосту.

Даний громадянин є помічником депутата міської ради Руслана Лоли, який обирався в раду від ВО “Батьківщина”. В серпні 2017 року депутата виключили з фракції, а в лютому 2018 року на звітно-виборчій конференції міської організації партії навіть заявили про відкликання депутата. Разом з тим, подальших юридичних дій по відкликанню не було здійснено.

Варто також додати, що Лола вважається товаришем іншого впливового депутата міськради Станіслава Лукирича, свого часу побував за його протекцією, як говорили, заступником керівника КП “ЧЕЛУАШ”, а до цього разом з ним був помічений серед “наступальних загонів” Партії регіонів у 2013 – 2014 роках. Втім, ця “зіпсована” біографія і суспільний розголос не перешкодили взяти екс-януковця Лолу у списки “опозиційної” “Батьківщини”, а Лукирича – “в “Радикальну партію” на виборах 2015 року.

Також нагадаємо, що під час згадуваного вище засідання сесії міськради депутати надали аналогічні дозволи на розробку проектів землеустрою депутату Віталію Мевші та батьку заступника міського голови Андрію Ботнару як учасникам АТО.