ПАТ «Черкасиобленерго» – підприємство, для якого працівники на першому місці. Наші фахівці – вузькоспеціалізований та висококваліфікований персонал. Дирекція з управління персоналом Товариства вже більше двох років активно проводить тренінгові та освітні заходи для працівників різних напрямків діяльності енергетичної компанії, що спрямовані на підвищння професійних та особистісних якостей кожного з учасників навчального процесу. Все це позитивно позначається як у індивідуальній роботі працівників, так і на спільних результатах служб, відділів, дирекцій, що є запорукою сталого і успішного розвитку ПАТ «Черкасиобленерго» в цілому.

В сучасному глобалізованому світі питання, пов’язані зі створенням команди, надзвичайно актуальні. Одна навіть геніальна людина або просто група людей не спроможні швидко відреагувати на зміни у бізнесі, політиці, економіці. Саме тому в наш час створення команди є найбільш прогресивною стратегією організації.

blank

Сильна, єдина команда – основа ефективної діяльності підструктур підприємства загалом. Постають питання: в який момент група людей стає командою і що потрібно зробити, щоб стати успішною командою? Як удосконалити управлінські та лідерські якості? Як розкрити потенціал командних гравців та створити умови для максимальної залученості в процес і досягнення результатів, що перевершують очікування? Ці питання стали ключовими для тренінгу під назвою «Команда високих досягнень» для керівників вищої ланки ПАТ «Черкасиобленерго».

blank

Тренінг був направлений на посилення відчуття командного духу, поліпшення сприятливої атмосфери в колективі, виявлення та нейтралізацію конфліктних ситуацій ще на початковій стадії їх виникнення, розуміння сили єдності і вмілого використання розбіжностей, усвідомлення важливості особливостей кожного члена команди, вміння чути та прислухатися одне до одного. Все це і багато іншого опрацьовувалося в ігрових формах у поставлених завданнях для спільного виконання, прикладах і обговореннях для розвитку критичного мислення та розуміння важливості власного потенціалу і схильностей через тести і опитування.

blank

Групова робота дала можливість побачити себе і своїх колег в нестандартних умовах, проявити індивідуальні властивості та побачити сторони інших. Дані заходи дають знання про себе та інших членів команди – все це сприятиме більш конструктивній роботі з чітко визначеними цілями, шляхами їх досягнення, строками і ресурсами, які на це потрібні.

blank

blank

– Дивлячись, як пройшов тренінг, та враховуючи те, з якою зацікавленістю учасники брали участь у виконанні запропонованих завдань та тестів, з яким запалом у очах та піднесеним настроєм сприймався навчальний процес, розумію, що нам вдалося! Хоча досконалості немає меж, я вірю, що ми є справжньою успішною командою, готовою до вирішення найскладніших завдань! Думаю, що набуте в ці тренінгові дні залишиться не тільки приємною згадкою, а й корисними інструментами знань, які й надалі будуть використовувати у роботі. Тут була змога побачити реакцію і дії одне одного в нестандартних ситуаціях, тож, вже і в робочому процесі кожен зрозуміє, на що здатні члени команди. Головне – єдність попри розбіжності та індивідуальності, сила взаємопідтримки, взаємодопомоги, взаєморозуміння та спільних цілей. Це те, що робить нас здатними підкорити будь-які вершини і досягти бажаної мети. Радий, що керівники нашого підприємства – це одна велика, згуртована та вмотивована на позитивний результат команда, – ділиться враженнями Олег Самчук, голова правління ПАТ «Черкасиобленерго».

blank

Учасники отримали позитивний досвід переживання спільного вирішення завдань і подолання перешкод, пророблений і усвідомлений досвід командної взаємодії.

blank