У структурних підрозділах ПАТ «Чекасиобленерго» тривають капітальні та поточні ремонти. Оновлюються не лише робочі кабінети, а й побутові приміщення, аби кожен працівник міг виконувати свої посадові обов’язки в сучасних, комфортних умовах. Інформують у пресслужбі Товариства.

Приміщення диспетчерської Маньківської філії не ремонтували з 90-х років минулого століття. Тому тут замінили практично все, починаючи із вхідних східців. Зробили підвісну стелю з сучасними світильниками, відремонтували підлогу, замінили вхідні двері на металопластикові, пофарбували стіни. Крім того, придбали нові меблі, зокрема, комп’ютерні столи, крісла та стільці, а диспетчерський стіл виготовили за ескізом та побажаннями чергових диспетчерів. Усе – задля того, аби працівникам було зручніше і комфортніше, адже робота в них нелегка – треба постійно на робочому місці, контролювати ситуацію та оперативно реагувати на повідомлення.

blank

У диспетчерській ремонтом задоволені, кажуть – із тим, що було, не порівняти. У капітально відремонтованому приміщенні стало світліше та набагато затишніше. Оновлення приміщення диспетчерської служби – це лише початок.

Надалі планується проведення робіт і в інших приміщеннях філії.

blank