Цього тижня в кінотеатрі “Україна” у Черкасах можна подивитись чотири фільми і два мультфільми. Про це інформують на сайті кінотеатру.

Фільм “Тихе місце: День перший”

blank

Нова глава культової франшизи розповідає про перші дні жахливого вторгнення загадкових інопланетних монстрів на Землю. Опинившись віч-на-віч перед небаченою досі загрозою, людям доведеться обирати: пристосуватися до потойбічного зла, чи стати його здобиччю…

Мультфільм “Ґарфілд у кіно”

blank

Улюбленець мільйонів – рудий кіт Ґарфілд повертається на великі екрани! Він ненавидить понеділки, обожнює лазанью і кожен день проводить біля телевізора. Проте цього разу на нього чекає несподівана пригода за межами дому. Після випадкової зустрічі зі своїм давно загубленим батьком — замурзаним вуличним котом — Ґарфілд і його друг Оді змушені залишити безтурботне життя та відправитися у шалену мандрівку.

Фільм “Байкери”

blank

Остін Батлер та Том Гарді у кримінальній історії, що розповідає про розвиток мотоклубу Середнього Заходу, який за десятиліття перетворився з місця збору місцевих аутсайдерів до найбільш зловісної банди.

Фільм “Євротур: Сімейні канікули”

blank

Це мало бути ідеальне літо для Жюстін і Людо в їхньому заміському будинку в Нормандії. Однак все йде не так: борги накопичуються, а їхні сини намагаються знайти своє місце в цій нещодавно оновленій сімʼї. Коли син-підліток Анрі погрожує переїхати до батька, Жюстін приймає сміливе рішення вирушити в дорогу разом до Атлантичного узбережжя, щоб возз’єднатися. Подорож швидко обертається катастрофою, але водночас розкриває справжню душу сімʼї. Потроху кожен з них вивільняє свою іскру божевілля, і сім’я пізнає для себе новоздобуту злагоду.

Фільм “Погані хлопці: Все або нічого”

blank

Цього літа Вілл Сміт та Мартін Лоуренс повертаються у продовженні культового бойовика! Ще більше відбірного екшну та гострого гумору на чолі з нестримними копами-напарниками!

Мультільм “Думками навиворіт 2”

blank

Продовження мультфільму від Disney та Pixar повертає глядачів у свідомість новоспеченої підлітки Райлі. Головна контора у голові дівчини зіштовхується з раптовим виселенням, щоб звільнити місце для чогось вкрай несподіваного: нових Емоцій! Радість, Печаль, Гнів, Страх та Відраза вже давно успішно працюють разом. Тому вони не знають, що відчувати, коли зʼявляється Тривожність. І, схоже, вона прийшла не сама.

Розклад сеансів на інші дні та анонси можна переглянути ТУТ.