У черкаському супермаркеті група сп’янілих молодиків побила сімейну пару, яка зробила їм зауваження. Потерпілі отримали струс головного мозку та забиття грудної клітини.

Про це повідомляє прес-служба Поліції охорони Черкаської області.

Інцидент трапився опівночі в супермаркеті по вулиці Хрещатик.

Працівник магазину, під вікнами якого відбувся інцидент, розповів, що їхній магазин працює цілодобово, але опівночі зачиняється на 15 хвилин технічної перерви. Саме в цей час сп’янілі молодики вимагали негайно продати їм цигарок та пива. Після отриманого зауваження від сімейної пари, яка очікувала відкриття магазину, молодики напали на них.

У Черкасах група осіб вчинила бійку та нанесла тілесні ушкодження подружжюЧоловік та жінка потрапили під «гарячу руку» розлючених молодиків в алкогольному сп’янінні. Вгамували зловмисників поліцейські охорони.О 00:02 години на пульт централізованого спостереження надійшов сигнал тривоги з супермаркету по вулиці Хрещатик. Прибувши на місце події, група реагування виявила трьох молодиків та закривавлену подружню пару. Під час затримання, правопорушники намагалися втекти з місця пригоди та вчинити бійку з правоохоронцями.Працівник магазину, під вікнами якого відбувся інцидент, розповів, що їхній магазин працює цілодобово, але опівночі зачиняється на 15 хвилин технічної перерви. Саме в цей час група чоловіків в стані алкогольного сп’яніння вимагала негайно продати їм цигарок та пива. Після отриманого зауваження від сімейної пари, яка очікувала відкриття магазину, молодики спрямували свою лють на них.Постраждалий від нанесених ударів отримав струс головного мозку, забиття грудної клітини та пошкодження м’яких тканин голови. Його дружина – струс головного мозку та забиття грудної клітини.Правоохоронцями встановлено особи затриманих. Всі троє – черкащани, 2000 та 1996 років народження.На місце події було викликано бригаду швидкої медичної допомоги та слідчо-оперативну групу Черкаського ВП. Затриманих доставлено до Черкаського ВП.

Geplaatst door Управління поліції охорони в Черкаській області op Woensdag 17 april 2019

Під час затримання правопорушники намагалися втекти з місця пригоди та вчинити бійку з правоохоронцями.

Чоловік отримав струс головного мозку, забиття грудної клітини та пошкодження м’яких тканин голови. Його дружина – струс головного мозку та забиття грудної клітини.

Правоохоронці встановили особи затриманих. Всі троє – черкащани, 2000 та 1996 років народження.

На місце події було викликано бригаду швидкої медичної допомоги та слідчо-оперативну групу Черкаського ВП. Затриманих доставлено до Черкаського відділу поліції.