Перед засіданням виконавчого комітету Черкаської міської ради вручили подяки представникам волонтерських організацій. Із таким проханням звернулося командування однієї з військових частин.

Військові висловили вдячність колективу КСНу мікрорайону «Дніпровський» та колективу ГО «Наш батальйон – Черкаські павучки» за надання допомоги з доукомплектування черкаських військовослужбовців необхідними  речами і матеріалами.

Волонтери мікрорайону «Дніпровський» виготовляють і передають військовим маскувальні сітки, в’язані шкарпетки, білизну, тактичні рукавиці, маскувальні зимові костюми та ін.

Активістки волонтерського пункту освоїли плетення кікімор, виготовляють, збирають і передають для потреб військових продукти харчування, ковдри, матраси та інші необхідні речі.

Колектив ГО «Наш батальйон – Черкаські павучки» має на рахунку тисячі добрих справ.

Волонтери «Черкаських павучків» — переважно жінки різного віку, професій, студенти й пенсіонери, школярі, переселенці.

blank

blank

Майстрині невтомно плетуть маскувальні сітки для вогневих точок, бронетранспортерів, танків, траншей і бліндажів, виготовляють маскувальні халати для військових.

«У час, коли на Україну напав підступний ворог, ми всі маємо працювати на перемогу. Дякую усім волонтерам і небайдужим громадянам, які долучаються до допомоги військовим. Разом – переможемо!», – підкреслює міський голова Анатолій Бондаренко.