Учора в  Соснівському районному суді обирали запобіжний захід Денису Снігірьову. Він більш відомий як керівник Черкаської єпархії УПЦ московського патріархату – Феодосій.  Про це пише сайт“18000”.

Своє клопотання прокурор обґрунтовував наявністю ризиків того, що Феодосій може впливати на свідків у цій справі. Крім того, підозра була вручена Феодосію не за місцем реєстрації у Києві, а у приватному будинку під столицею.

Також під час засідання з обрання запобіжного заходу суддя розглянула та задовольнила клопотання журналістів про здійснення фото- та відеозйомки засідання, втім адвокатів Феодосія це обурило і вони вимагали заборонити знімати їх та їхнього клієнта, а також обіцяли подати до суду у випадку публікацій зображень із зали суду. Водночас це засідання було відкритим.

Під час засідання прокурор просив для Феодосія найбільш м’який запобіжний захід із можливих. Водночас захисники не погоджувались із такою пропозицією.

Заслухавши сторони та вивчивши матеріали справи, суддя визначила для Феодосія запобіжний захід у вигляді особистого зобов’язання, відповідно задовольнивши клопотання прокурорів.