ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно» повідомляє, що на 01 вересня 2022 року заборгованість населення перед підприємством за отримані послуги з централізованого опалення та гарячого водопостачання сягнула 171 мільйон гривень. Інформує пресслужба підприємства.

Юридичним відділом підприємства сформовано реєстри боржників для подальшого стягнення заборгованості. Так, з-поміж житлових будинків міста, що перебувають у зоні обслуговування ВП «Черкаська ТЕЦ» ПРАТ «Черкаське хімволокно», фахівці визначили ТОП-10 будинків-боржників, які мають найбільший загальний борг по будинку за тепло та гарячу воду.

У списку найбільших неплатників за отримані послуги лідирують: вул. Героїв Дніпра, 81; вул. Припортова, 22; вул. Гагаріна, 55; вул. Героїв Дніпра, 23; вул. Героїв Дніпра, 69; вул. Бидгощська, 5; вул. Сержанта Смірнова, 2; вул. Гагаріна, 21; вул. Жужоми, 7; бульв. Шевченка, 352.

blank

У разі складного матеріального становища та неможливості сплатити борг у повному обсязі, зі споживачами-боржниками укладаються договори реструктуризації заборгованості.

Звертаємо вашу увагу, що у разі несплати наявної заборгованості або відсутності укладеного договору реструктуризації, підприємство буде вимушене подати на абонента-боржника позовну заяву до суду. Надалі заборгованість буде стягуватися виключно в примусовому порядку Державною виконавчою службою.

З питань оплати існуючої заборгованості та укладання договорів реструктуризації боргу зверніться до юридичного відділу ВП «Черкаська ТЕЦ» за адресою: м. Черкаси, просп. Хіміків, 76 або за тел. 050-27-15-606, 050-27-15-153 (Viber, Telegram).