У кожному райцентрі Черкаської області діятиме громадська приймальня політичної партії «Наш Край», а в обласному центрі – депутата Верховної Ради України Сергія Шахова. Про це повідомив сам народний депутат перебуваючи з робочим візитом у Черкасах.

Політик відвідав два найбільші бюджетоутворюючі підприємства міста – ПАТ “Азот” та НВК “Фотоприлад”, де поспілкувався із трудовим колективом про наболіле.

Так, за словами Сергія Шахова, нині держава не підтримує промислові підприємства хімічної галузі.

«Неодноразово звертався до Уряду, прем’єр-міністра Гройсмана, щоб вони наважились зупинити контрабандний ввіз аміачних добрив, селітри, карбіду. В Україні є потужні підприємства, що можуть забезпечити потреби аграріїв та бути прибутковими. Натомість, замість того, щоб дати заробити своїм, закуповуємо ту ж селітру через Казахстан, Росію, Білорусію», – зокрема зазначив нардеп, спілкуючись із “азотівцями”.

Шахов наголосив, що йому близькі проблеми хімічної промисловості, адже він родом із Луганщини, де Севєроденецький «Азот» через недолугу політику влади збанкрутував. Близько чотирьох тисяч людей залишились без роботи.

Народний депутат подякував трудовому колективу за те, що в тяжкі для країни часи зуміли зберегти «Азот» у Черкасах, та пообіцяв на законодавчому рівні і надалі підтримувати підприємство.

Крім того, всі бажаючі можуть звернутися у громадську приймальню Сергія Шахова з наболілими проблемами та отримати консультацію юристів. Приймальня діятиме за адресою вул. Святотроїцька, 94 щоденно з 9 год.ранку.