Черкаська ТЕЦ інформує, що у Черкасах розпочався третій етап гідравлічних випробування, впродовж якого фахівці перевірятимуть теплові мережі на щільність і міцність у мікрорайоні «Дніпровський».

У зв’язку з проведенням гідровипробувань з 25.07.2022 року теплоелектроцентраль почала призупиняти подачу теплоносія. Внаслідок цього, у частини будинків, що перебувають у зоні обслуговування Черкаської ТЕЦ, буде тимчасово відсутнє гаряче водопостачання. Перелік будинків без ГВП, відповідно до Додаток №1

Адміністрація Черкаської ТЕЦ звертається до споживачів із розумінням поставитися до тимчасових незручностей.

Наголошуємо, що гідравлічні випробування проводяться під високим тиском, тому при виявленні пошкоджень тепломережі просимо негайно повідомити за телефонами: 64-02-76; 39-72-35; 39-73-95; 64-02-62.

Проведення ремонтно-відновлювальних робіт на тепловій мережі сьогодні є важливою передумовою для забезпечення вчасного початку та сталого проходження прийдешнього осінньо-зимового опалювального періоду.

Незважаючи на воєнні реалії, колектив Черкаської ТЕЦ робить усе можливе для того, щоб зберегти стабільне функціонування інфраструктури міста Черкаси та якнайшвидше відновити в оселях містян гаряче водопостачання.