50-річний чоловік ножем вбив свою 67-річну знайому, у якої був у гостях. Йому оголошено про підозру за статтею 115 ККУ та обрано міру запобіжного заходу – взяття під варту. Повідомляють в нацполіції Черкащини.

До Черкаського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що у місті Черкаси у власному будинку було вчинено вбивство 67-річної місцевої жительки. Для перевірки отриманих відомостей на місце події виїхали слідчо-оперативна група Черкаського відділу поліції.

Опитуючи можливих свідків правоохоронцям стало відомо, що до вчинення кримінального правопорушення може бути причетний 50-річний чоловік, який з потерпілою іноді вживав спиртні напої та допомагав їй по господарству. Крім того, з місця події поліцейські вилучили низку речових доказів, що вказували на причетність конкретної особи до вчинення злочину. Оперативники розшукали ймовірного вбивцю за місцем проживання. Зловмисник зізнався у скоєному.

Усі причини та обставини жорстокого злочину нині з’ясовуються у рамках кримінального провадження, розпочатого за частиною 1 статті 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Нині чоловікові оголошено про підозру у вчиненні жорстокого злочину та обрано міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

За чинним законодавством за позбавлення життя іншої людини чоловікові може загрожувати від 7 до 15 років позбавлення волі.