Через маршрутку в Черкасах, тролейбус з пасажирами ледь не викинуло на зупинку з людьми, повідомив громадський діяч Валерій Мироненко у соцмережі.

Відео інциденту було зафіксовано на відеорегістратор тролейбуса, але навіть після цього, пригоди не закінчилися, водій автобуса приватного перевізника ЧАРЗ АВТО, який рухався по маршруту №31, номера СА 0875 АА, гаражний номер А-88, продовжував заважати і підрізати тролейбус, після чого доїхавши в такому режимі до Соснівки він вийшов до водія на розбірки, бо йому не сподобалося що тролейбус його обігнав і забирає ніби то його пасажирів…. І це при тому що тролейбус їде суворо по графіку і його дотримується, а водії маршруток їздять як їм заманеться…. Нагадаю що подібні пригоди з перевізником ЧАРЗ АВТО трапляються вже не в перше, і ніякого покарання ні водії ні їхнє керівництво не отримують….

Це ще раз підтверджує той факт що міська рада безсила і нічого не може зробити, а приватні перевізники чудово це розуміючи роблять на дорозі і з пасажирами все що їм заманеться…… Знаючи що не понесуть за це ніякого покарання… Так і живемо і мріємо про транспортну реформу…