26 серпня у Черкаському академічному музично-драматичному театрі ім. Т.Г.Шевченка відбувся унікальний концерт, під час якого юні таланти Черкащини виступили на одній сцені з визнаними українськими зірками. Всі зібрані кошти спрямують на благодійність – придбання обладнання для пологового будинку в Золотоноші. “Підтримати таланти, соціалізувати юнь, навчити творити добро – от найкращий варіант відсвяткувати ювілей Незалежності України”, – це стало єдиним для дітей, зірок та влади на черкаській події.

«Дитя ЧЕ Concert» – це унікальний за своїм задумом та концепцією захід, що є особистою ініціативою подружжя голови Черкаської ОДА Олександра Скічка та його дружини Єлизавети Юрушевої за підтримки ГО «Сила дівчат». Усі артисти виступили безкоштовно для допомоги новонародженим та підтримки юних талантів.

«Було насправді круто! Такі речі потрібно робити не лише у столиці, а по всій Україні! Для Черкащини вже стає доброю традицією проведення оригінальних  концертів із  благодійною метою. Наш нинішній захід став не лише незабутнім шоу, під час якого юні таланти Черкащини вперше отримали унікальний шанс виступити разом із грандами сцени. Й разом з тим, ми зібрали кошти, які спрямуємо на придбання інкубатора для пологового будинку Золотоноші. Тож наші діти своїм завзяттям та яскравим талантом зробили дуже важливий внесок для діток майбутнього», – розповів Олександр Скічко.

Під час гала-концерту, присвяченому 30-й річниці Незалежності України, юні таланти Черкащини вперше у своєму житті виступили в тандемах із яскравими українськими артистами, серед яких – Артем Пивоваров, TAYANNA, Катерина Кухар та Олександр Стоянов,  TamerlanAlena, TARABAROVA (official), OLEYNIK, Денис Реконвальд, Євген Хмара, Влад Дарвін та ін. А ведучими концерту стали відомий телеведучий Тімур Мирошниченко та його дружина – Інна Мірошниченко.

«Я втішена – такі «дорослі», серйозні виступи на великій сцені разом із уже реалізованими зірками шоу-бізнесу додають дітям упевненості та розуміння, що для тих, у кого є справжня мета в житті – немає нічого неможливого, – зазначила Єлизавета Юрушева. – Ця впевненість у собі є запорукою кращого майбутнього для Черкащини та всіх нас. Ми обов‘язково проводитимемо концерти відразу для дитячої та дорослої аудиторії, які на сьогодні є рідкістю, і в майбутньому».

Нагадаємо, 23 серпня Черкащина розпочала святкування Державних свят відкриттям у географічному центрі країни унікального артоб’єкта – “Серця України”. Відкриття відбулося за особистої участі Президента України Володимира Зеленського та голови Черкаської ОДА Олександра Скічко. За святковий тиждень в регіоні організовано рекордну кількість святкових заходів.