Заступниця міського голови Анастасія Чубіна анонсувала появу в місті ще двох спортивних локацій. Інформує департамент гуманітарної політики Черкаської міської ради.


Так, цього року з держбюджету буде виділена субвенція у розмірі 800 тис грн на встановлення скейт-парку у Сосновому бору та 225,25 тис грн на вуличний воркаут, який розмістять у мікрорайоні “Лісовий”.

“Це круто, що з кожним роком у нашому місті все більше розвивається спортивна інфраструктура. Займатись спортом стає доступніше і простіше. У свою чергу, дякую народному депутату Сергію Рудику, завдяки сприянню якого власне і буде реалізовано у нашому місті ці проекти. Під час презентації першого у місті скейт-парку народний обранець обіцяв всіляко допомогти місту отримати ще одну таку ж круту локацію. Як то кажуть, сказано – зроблено. На цьому ми не будемо зупинятись – нових спортивних осередків, як для професійних спортсменів, так і для любителів та молоді, має бути ще більше! І ми спільно працюємо над цим”, – зазначила у своєму дописі посадовиця.