Працівники відділів, управлінь і служб виконавчого комітету Канівської міської ради, а також комунальних підприємств міста долучилися до традиційної осінньої толоки. Прибирали територію біля будівлі міської ради та центральну алею Канева, якою щодня прямують сотні канівців та гостей міста. Про це інформує пресслужба міськради.

Загалом до прибирання долучилося понад пів сотні осіб, які озброївшись граблями і мітлами розчистили зазначену локацію  від сухого листя, уламків скла та пластикових відходів. Працівники КП «Місто» розчистили чагарі поблизу дитячого майданчика і вздовж центральної алеї по вулиці Захисників України (Олега Кошового) та провели обрізку гілля, яке утилізували з допомогою подрібнювача гілок. Протягом декількох годин учасники толоки більше 2-ох причепів сміття, а це понад 20 кубічних метрів відходів, які силами комунальників вивезли на сміттєзвалище.

Додамо, осіннє прибирання триватиме й надалі. Відтак, закликаємо на постійній основі долучатися до заходів з благоустрою всіх небайдужих жителів та гостей Канівської громади, а також підприємців, трудові колективи установ, підприємств і організацій.