Черкаський художній музей ще у 2018 році започаткував проведення урочистих шлюбних церемоній. За цей час не одна закохана пара відзначила свій особливий день у мистецькій атмосфері. Але сьогодні хочемо поділитися з вами світлинами з однієї дуже неординарної шлюбної церемонії, яка відбулася наприкінці серпня 2021 року, інформує пресслужба музею.

У той особливий день музей наповнився святковим настроєм гостей у вишиваних сорочках, квітами, звуками скрипки, української мови та… івриту. Справа в тому, що одружувався українець, черкащанин Михайло зі своєю обраницею, уродженкою Ефіопії, Манасів Матако. Доля звела їх на ізраїльській землі, але наречений бажав взяти шлюб лише в Україні і наречена пристала на його пропозицію.
Пара приїхала до Черкас, Михайло, а нині Мікаель, показав коханій свою батьківщину, а побратися вони вирішили у нашому Художньому музеї.

blank

Свято вдалося: щемлива історія кохання, весільний рушник, подружні обітниці і обмін обручками на тлі творів класиків українського живопису, посмішки і сльози радості – цей день запам’ятається молодятам на все життя.

blank

blank

blank