1 лютого, співробітники Територіального управління Служби судової охорони у Черкаській області виявили у відвідувача Кам҆янського райнного суду заборонений до пронесення предмет.

Громадянин прямував до приміщення судової установи, проте в ході поверхневої перевірки у чоловіка було виявлено предмет схожий на металевий кастет, повідомляє пресслужба відомства.

На місце події співробітниками були викликані правоохоронці Кам’янського відділу поліції для подальшого встановлення походження забороненого предмету, що має ознаки холодної зброї.

Довідково: Принагідно нагадуємо всім відвідувачам судових установ, що до приміщень органів та установ системи правосуддя забороняється пропускати осіб із боєприпасами, вогнепальною, газовою зброєю та пристроями для відстрілу патронів, споряджених гумовими чи аналогічними за своїми властивостями метальними снарядами несмертельної дії, балончиками, спорядженими речовиною сльозогінної (сльозоточивої чи дратівної) дії, наркотичними, легкозаймистими, вибухонебезпечними, радіоактивними та отруйними речовинами, з колюче-ріжучими предметами.

Не варто приносити до приміщень судів та органів системи правосуддя речі підвищеної небезпеки. Завчасно враховуйте це під час відвідування судових установ.