Допоможуть зрозуміти чоловіка-військового і порадять, як поводити себе з ним після повернення із зони проведення бойових дій. У Канівському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді рік діє «Жіночий клуб» для дружин учасників Антитерористичної операції та Операції Об’єднаних сил, йдеться в сюжеті “Суспільного”.

Там проводять психологічні тренінги і майстер-класи. Зі слів директора закладу Валентини Яворської – усе, задля того, аби налагодити стосунки у сім’ї.«Жіночий клуб» у канівському центрі соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді збирається раз на місяць, розповідає психологиня Олена Штих. Спочатку це були психологічні тренінги для жінок АТОвців і учасників Операціїї об’єднаних сил.

З часом окрім психологічних занять для жінок стали влаштовувати майстер-класи, розповідає директор центру Валентина Яворська. Майстрині проводять їх безкоштовно.Відвідують жіночий клуб 10 осіб. Для жінок вже провели майстер-клас із візажу та перукарського мистецтва. У планах – сімейні пікніки, розповідає Валентина Яворська.