Відповідне рішення було ухвалено в ході оперативного позачергового засідання виконавчого комітету у вівторок, 24 березня ц.р.

Так, на виконання заходів з ліквідації наслідків надзвичайної ситуації, пов’язаної із загрозою поширення гострої респіраторної хвороби COVID-19 на території Канівської ОТГ, з 00 годин 01 хвилини 25 березня ц.р. рух регулярних перевезень пасажирів на міських автобусних маршрутах загального користування № 1, № 2, № 4, №5 буде призупинено до моменту окремого розпорядження.

З 25 березня ц.р. автоперевізник ТОВ “М+М” здійснюватиме перевезення лише медичних працівників, які проживають на території Канева, до місця роботи та у зворотному напрямку.

Нагадаємо, на Черкащині зафіксували перший лабораторно підтверджений випадок інфікування коронавірусом. Кабінет Міністрів на позачерговому засіданні погодив запровадження надзвичайної ситуації Черкаській області з метою запобігання поширенню COVID-19. Станом на сьогодні в Україні підтверджено 97 випадків інфікування коронавірусом.