У Лисянці один з найбільших продовольчих магазинів райцентру «Маркет» віддали в розпорядження дітей. В просторому залі, де раніше торгували ковбасою і пивом, тепер дитячий розважальний центр «Дивограй», і відвідувачів, не зважаючи на те, що він недавно відкрився, зовсім не бракує. За одну годину розваг тут беруть 60 гривень, пише “Віче”.

– Ми орендуємо це приміщення в районного споживчого товариства, – розповідає нова власниця Наталія Гнатюк (на знімку). – Дізналися, що воно пустує, і вирішили реалізувати ідею, яка давно витала в повітрі – створити для дітей куточок, де б вони могли і погратися, і чомусь корисному навчитися. Адже не секрет, що в Лисянці у вільний час їм нічим зайнятися. Цю проблему знаю по собі, бо маю двох діток. І вже в перші тижні роботи переконалася, що ось на такий «Дивограй» вже давно чекали і діти, і їх батьки.

Наталія Гнатюк, за фахом педагог, разом з чоловіком Богданом доклали чимало зусиль, фантазії і вміння, щоб привабити в ігрову кімнату маленьких відвідувачів. Тут для них розваги на всі смаки: батут, настільний футбол, аерохокей, гімнастичний куточок. Бажаючих щось зробити власними руками чекають майстер-класи. А в планах Гнатюків відкриття «смачної» кімнати для дітей з морозивом, фруктовими і молочними коктейлями, соками, солодкою ватою. І що вони незабаром здійсняться, ніхто не сумнівається. Бо в них є мета і велике бажання змінити життя в селищі на краще. Принаймні, для найменших його жителів.