У ПАТ «Черкасиобленерго» переобрали керівництво первинної профспілкової організації на наступні 5 років. Відбулося це під час підсумкової конференції по виконанню Колективного договору на 2019-2023 роки за перше півріччя цього року. Колективний договір, укладений терміном на 5 років, передбачає пільги, компенсації та розширені соціальні гарантії для працівників. Учасники заходу відзначили, що у звітному періоді адміністрація Товариства всіляко сприяла тому, аби Договір виконувався у повному обсязі, а підприємство працювало ефективно. Зокрема, продовжуються ремонтні роботи у структурних підрозділах, закуповується необхідна техніка та обладнання. За результатами конференції делегати оцінили роботу адміністрації та профспілкового комітету Товариства по виконанню Колективного договору за звітний період як «Добре».

Захід відбувся у форматі селекторної наради. Участь у ньому взяли представники всіх структурних підрозділів та адміністрації Товариства. Також у якості запрошеного гостя на заході був присутній голова Черкаського обласної організації профспілки працівників енергетики та ЕТП України Олександр Молдованов. Конференції передувало проведення зборів трудових колективів у всіх відокремлених структурних підрозділах підприємства.

Про роботу профспілкового комітету ПАТ «Черкасиобленерго» за період з вересня 2015 по серпень 2020 року звітував голова первинної профспілковї організації Олександр Чорний. У своєму виступі він наголосив на тому, що за останні 5 років важливим досягненням є стабільність у роботі та забезпечення працівників гідними умовами праці. Значимим показником стало суттєве підвищення заробітних плат – на 25% – у лютому цього року.

Крім того, Олександр Григорович прозвітував про стан виплат матеріальної допомоги працівникам, допомогу підшефним школам та ін. – Цей рік проходить під знаком коронавірусу і карантину, не лише на Черкащині, а й по всій Україні. У Товаристві виданий відповідний наказ, створено оперативний штаб по протидії поширенню захворювання. Незважаючи на це, колектив продовжує працювати та виконувати свої обов’язки. Поряд із цим, соціальні гарантії, передбачені для працівників ПАТ «Черкасиобленерго», виконуються у повному обсязі, – зазначив Олександр Чорний.

За результатами конференції делегати позитивно оцінили роботу адміністрації та профспілкового комітету Товариства, а також затвердили зміни та доповнення до Колективного договору.

Також учасники засідання обирали голову первинної профспілкової організації та його заступника. Ними стали чинні голова профкому Олександр Чорний та його заступник Сергій Мулявка. Рішення прийняли одноголосно. – Вдячний колективу за висловлену довіру. Маю надію, що позитивні зміни, які за останні кілька років відбулися у Товаристві, продовжуватимуться і далі. У планах – ще багато потрібних і корисних справ. Бажаю колегам міцного здоров’я та натхнення у всіх справах, – сказав Олександр Чорний.