Завершилися навчання персоналу відокремлених структурних підрозділів ПАТ «Черкасиобленерго» щодо приєднання електроустановок до електричних мереж системи розподілу. Захід відбувався у два етапи: 13 лютого на базі Уманських енергетичних мереж та сьогодні, 18 лютого, у головному офісі Товариства. Головним питанням стали зміни у законодавстві України, а саме постанова НКРЕКП № 2595 від 03.12.2019 р., що регламентує порядок приєднання до електричних мереж. Повідомили у пресслужбі Товариства.

Також учасники заходу обговорили найактуальніші питання, що стосуються приєднання та роботи зі споживачами у цьому напрямку.

Навчання відбулися для головних інженерів, інженерів виробничо-технічних груп та відділів, які задіяні в організації надання послуг з приєднання до електричних мереж системи розподілу та працівників інформаційно-консультаційного центру ПАТ «Черкасиобленерго». Знання змін у чинному законодавстві значно спрощує роботу працівникам Товариства, а також споживачам. Тому головна мета цих навчань – орієнтація працівників Товариства в чинному законодавстві України та, зокрема, останніх нововведень, що стосується організації проєктування, будівництва, реконструкції електричних мереж та введення їх в експлуатацію для підключення до них електроустановок замовників. Під час навчань особливу увагу звернули на неухильному дотриманні строків надання послуг із приєднання до електричних мереж у відповідності до вимог Кодексу систем розподілу.

ПАТ «Черкасиобленерго» постійно проводить семінари, тренінги та навчання для своїх працівників, аби поліпшити якість обслуговування населення та підвищити рівень сервісу Товариства. Також нагадуємо, що в інформаційно-консультаційному центрі ПАТ «Черкасиобленерго» діє «Єдине вікно» з приєднання. Для зручності споживачів працює фахівець з приєднання до мереж, який надасть повний спектр послуг з приєднання, проведе процедурою від консультації та подачі заяви і до отримання актів виконаних робіт.

Отримати консультацію фахівця з приєднання Ви можете дистанційно, за номерами:

0472 39-52-46
095 555-09-05

Або особисто, відвідавши інформаційно-консультаційний центр ПАТ «Черкасиобленерго» за адресою м. Черкаси, вул. Благовісна, 166.

Графік роботи: з понеділка по п’ятницю, з 8:00 до 16:00.