З початком весни у всіх населених пунктах Тальнівської громади стає більше робіт з благоустрою. У селах є великі покісні ділянки і для того, щоб вони мали охайний вигляд не вистачає комунальників. Мешканці сіл під час зустрічей з депутатом Черкаської обласної ради Ігорем Новицьким наголошували, що один працівник не встигає підтримувати благоустрій у селі в належному стані. Пише видання “Вісті Черкащини“.

Як розповів директор КП «Тальне-Сервіс» Віталій Марченко, до 10 травня у 42 селах громади працювало 32 прибиральниці і 10 працівників благоустрою.

Згодом, за результатами поїздок по селах, Ігор Новицький зустрівся з міським головою Василем Сідьком. Після зустрічі було прийняте рішення додати 12 працівників на літній сезон у села з найбільшими покісними ділянками. Співробітників додали у наступні населені пункти: с. Лісове, с. Кобринова Гребля, с. Кобринове, с. Глибочок, с. Корсунка, с. Зеленьків, с. Білашки, с. Мошурів, с. Поташ, с. Романівка, с. Онопріївка. Сподіваємося, що тепер села громади стануть комфортнішими для мешканців і матимуть охайніший вигляд.

– На зустрічах у селах отримав більше 500-та доручень від мешканців. Розділили їх за напрямками і виконавцями. Це не тільки питання збільшення кількості працівників з благоустрою, а також дороги, сміття, освіта, культура. Роботи багато, будемо виконувати по можливості. Ті проблеми, які вирішити реально – вирішимо у найближчі кілька місяців разом із місцевою владою. Про ті питання, які вирішити зараз неможливо, повідомлю заявників окремо. Задоволений тим, що вдалося швидко вирішити питання зі збільшенням кількості працівників, – каже Ігор Новицький.