У Шендерівській школі, що на Черкащині, створюють хаб. Він має стати місцем, де діти зможуть розвивати свої здібності та вчитимуться писати творчі проєкти, розповіла Суспільному директорка школи Наталя Назаренко.

Створити хаб стало можливим після перемоги у конкурсі.

Директорка Шендерівської школи Наталя Назаренко розповіла, що в закладі навчається 107 учнів. Серед яких є творчі діти, але місця, де б вони могли розвивати свої здібності – немає. Аби створити такий простір, керівництво школи взяло участь та виграло у доброчинному конкурсі “Час діяти”. Тепер має з’явитися хаб.

У хабі буде три зони: перша зона розвитку – кіндерляндія, буде облаштована пуфами для відпочинку. Друга зона – це гурток робототехніки. Третя зона розвитку, зазначила директорка, гурток із пошиття.

Нині у класі, де буде хаб, триває ремонт. Вже поклеїли шпалери, а до початку навчального року мають закупити нові меблі, швейні машинки та техніку. На це спрямують 160 тисяч гривень виграних грошей.

А ще, розповіла директорка, ті діти, які мешкають у сусідніх селах та чекають автобус, зможуть тут проводити час з користю.