На нараді з питань ЖКГ обговорювали питання початку опалювального сезону. Оскільки зараз надворі тепло, немає смислу включати опалення. По всій країні опалювальний сезон розпочнеться з наступного понеділка. Для більшої частини Сміли початок опалювального сезону – під питанням.

І якщо клієнти КП «Смілакомунтеплоенерго» взагалі можуть бути без тепла, то смілянам, яких опалює «Смілапромтранс» є на що сподіватись, пише «smila-ua».

Директор ТОВ «Смілапромтранс» Володимир Пилипів розповів, що підприємство саме по собі не може ввімкнути опалення. На це потрібно відповідне рішення виконкому. По закону, коли середньодобовий температурний режим буде нижчим 8 градусів тепла три дні поспіль – потрібно вмикати опалення.

Тому начальник УЖКГ Сергій Чередніченко сказав, що винесе питання про початок опалювального сезону на чергове засідання виконкому. Також він задав новому керівництву КП «Смілакомунтеплоенерго» багато актуальних запитань: чи є у них план «Б»? Як вони діятимуть, якщо вдарять морози, а домовленостей щодо газу досі не буде? Як опалюватимуть дитсадки, школи і лікарні? Проте ці запитання залишились без відповіді.