Нещодавно до керівництва ТОВ «Черкасиенергозбут» звернулися тренери та батьки маленьких футболістів, вихованців ДЮСШ «Золотоноша», з проханням надати благодійну допомогу та посприяти подальшому професійному зростанню юних спортсменів. Повідомляють у пресслужбі підприємства.

Здоров’я дітей – це запорука майбутнього кожної держави. Звісно ж, наше Товариство цілком підтримує ініціативу залучення дітей до спорту, поширення здорового способу життя серед молоді, тому вирішило піти на зустріч, і днями, під час товариського матчу, відбулося знайомство директора ТОВ «Черкасиенергозбут» Руслана Самойленка з майбутніми підшефними.

Підготовкою золотоніських футболістів займаються молоді, та разом з тим, професійні тренери – Вадим Гонщик та Сергій Труба. І не дивлячись на те, що до складу команди входять зовсім юні спортсмени (2008-2009 та 2010-2011 років народження), вони вже мають певні здобутки. Відтак, команда займала призові місця у турнірах «Черкаської дитячої футбольної ліги», гарно зарекомендувала себе в боротьбі за Кубок Академії «Черкащини», в якому брали участь команди зокрема з Черкас, Києва та Одеси. Юним футболістам доводилося позмагатися і з такими сильними командами, як ФК «Дніпро-80» та ФК «СДЮСШОР-Чайка». Було це на футбольному турнірі пам’яті Руслана Бояра у Черкаси в 2018 році – тоді команда посіла почесне 3 місце, при цьому кращим воротарем турніру було визнано саме гравця команди ДЮСШ м. Золотоноша.

До цього весь тягар витрат, пов’язаних з тренуванням та участю у товариських зустрічах і турнірах, несли батьки дітей. Тому сподіваємося, що підтримка з боку нашого Товариства дозволить не лише покращити матеріальну базу команди, а й мотивуватиме її учасників до подальших перемог.

На першій зустрічі-знайомстві юні футболісти отримали від ТОВ «Черкасиенергозбут» смачні та освіжаючі презенти, і, в свою чергу, розповіли про мрію – мати гарну виїзну форму, щоб вирізнятись серед інших команд. Керівництво Товариства почуло спортсменів, і планує вже невдовзі придбати для команди якісну футбольну форму, а також певну амуніцію та обладнання для проведення тренувань.