Працівники Золотоніського ПП «Базис плюс» постійно в пошуку нових актуальних креативних ідей та їх втілення на території міста. Квіткові інсталяції та візерунчасті ділянки – неодмінно стануть візитівкою міста. Цього тижня у парку культури і відпочинку імені Т.Г. Шевченка, у самісінькому центрі з’явиться клумба на честь наших хоробрих захисників – Збройних Сил України. Новий квітник замінить музичну інсталяцію, створену працівниками минулого року, пише сайт zoloto.city.


За словами в. о. директора підприємства Тетяни Скорик, ідею запозичили з Харкова. Дещо модернізувавши під реалії й створили золотоніський макет: з гербом, абревіатурою «ЗСУ» та в державних кольорах.

— Висаджуємо 150 штук великої рожевої ампельної петунії, близько 300 штук саджанців бегонії, а для декору використали більше 2,5 метрів кубічних кольорового щебеню, – розповіла деталі Тетяна Анатоліївна.

Клумба запланована у патріотичних синьо-жовтих кольорах, крім цього на спроектованих променях будуть вкраплення білої гами.

Завершити облаштування локації планували до кінця дня, проте через неймовірну спеку жінки не можуть закінчити розпочате. Та запевняють, що до кінця тижня новий елемент ландшафтного дизайну точно радуватиме око перехожих.