Робота Золотоніського Центру надання адміністративних послуг паралізована. Причина цілком очікувана в умовах поширення коронавірусної інфекції: фахівці, котрі найбільше контактують з різними верствами населення, з 27 жовтня не можуть виконувати свої функції. Одні з них – захворіли, інші перебувають на самоізоляції, у декого проявилися симптоми інфекційного захворювання – температура і кашель. Пише zoloto.city.

Як пояснив перший заступник міського голови Золотоноші Олег Масло, установа з 27 жовтня тимчасово не працюватиме. Проводиться санітарна обробка приміщення.

– Якщо містянам необхідно терміново вирішити свої питання у спектрі адміністративних послуг, – сказав Олег Михайлович, – вони можуть звернутися до районного Центру, що знаходиться у приміщенні відділення зв’язку, на вулиці Незалежності. Щодо приписки-виписки, мешканці міста можуть звертатися на «гарячу лінію» міського голови за номером: 2-39-45. Такого роду питання вирішуватимемо в індивідуальному порядку.

Посадовець звертається з проханням до відвідувачів Золотоніського Центру надання адмінпослуг з розумінням віднестися до ситуації, що склалася, та бути толерантними до оточуючих.