Попри карантинні обмеження, звенигородські шанувальники спорту обмеженими себе не відчувають. Зокрема, наприкінці червня вихованці Звенигородської дитячо-юнацької спортивної школи успішно виступили на змаганнях особистого кубку федерації легкої атлетики Черкащини  серед юнаків 2003-2004 р. н.. В бігові на 110 метрів ІІ місце посів Юрій Шульга. У стрибках у довжину Олексій Поліщук засвідчив кращий результат серед юнаків і дорослих учасників, а перемога в бігові на 200 метрів принесла йому новий рекорд району на цій дистанції. Серед призерів змагань – і Антон Алесєєв у штовханні ядра та Андрій Черкасенко у метанні списа. Обидва легкоатлети вибороли другі місця. Пише видання “Вісті Черкащини“.

Мали змогу показати свою силу та спритність і юні борці, які взяли участь у Всеукраїнському турнірі з греко-римської боротьби, що відбувся в Черкасах. Тут не було рівних Іванові Бабенку, якого й було визнано чемпіоном цього престижного турніру. Бронзовим призером став Костянтин Гавриленко. Високий рівень підготовки засвідчили Артем Заволока, Марк Некречий, Богдан Подзерей.

Не нудьгували й ті, хто в ці літні місяці залишався в районному центрі. Адже, окрім діючих спортивних майданчиків, у Звенигородці відкриваються все нові, на яких вирують спортивні баталії. Зокрема, нещодавно збудований майданчик зі стрітболу з’явився на території міської школи №3, де вже минулого тижня за фінансування районної ради відбувся турнір з вуличного баскетболу. У ньому взяли участь команди юних спортсменів, в основному – вихованців Звенигородської дитячо-юнацької спортивної школи: «Адреналін», «Драмтім», «Журавлі» та «Кольт».

Вийшла на майданчик, вирішивши згадати молодість, й команда ветеранів спорту, у складі якої виступили відомі на Звенигородщині баскетболісти Олег Лукіша, Сергій Степаненко та Андрій Брей.

Гра видалася напруженою і видовищною. Емоції вирували до останніх хвилин спортивних поєдинків. В кінцевому результаті першість виборола команда «Драмтім». На другій і третій сходинках – відповідно команди «Журавлі» та «Кольт». А кращим гравцем турніру визнано Віктора Голегу, кращим снайпером – Олександра Степенка.

Тим часом на території ДЮСШ завершується будівництво ще одного майданчика – цього разу вже волейбольного.