17 учасників атитерористичної операції з Черкас пройдуть психологічну реабілітацію у 2018 році. На це з бюджету виділено 138 тисяч гривень. Про це повідомив директор департаменту соціальної політики Олег Гудзенко.

Згідно з Порядком проведення психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції та постраждалих учасників Революції Гідності, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України  від 27.12.2017 №1057 та Порядком використання коштів, передбачених у державному бюджеті для здійснення заходів із психологічної реабілітації учасників антитерористичної операції, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 12.07.2017 № 497 департамент здійснює заходи щодо проведення психологічної реабілітації учасників АТО та постраждалих учасників Революції Гідності.

Згідно з вимогами до суб’єктів надання послуг із психологічної реабілітації визначені заклади, які у 2018 році будуть надавати послуги з психологічної реабілітації. Це ПАТ «Санаторій «Мошногір’я», ТОВ «Санаторій «Токарі» та санаторій «Орізонт» ДП «Південь-Курорт-Сервіс».

На сьогодні укладено 2 договори на суму 16260,00 грн. на проходження психологічної реабілітації на 2 учасників бойових дій.