Судді «МастерШеф. Професіонали-3» Ектор-Хіменес Браво, Ольга Мартиновська та Володимир Ярославський відібрали двадцятку кращих шеф-кухарів України. Серед них і Марина Собко з Умані. Пише сайт umannews.city.

25-річна Марина Собко родом з міста Умань. Працювала шеф-кондитром в популярних ресторанах і кондитерських: Confiserie JUST, Grand Admiral Resort & SPA, Relax Park Verholy, Queen Kyiv, Sugary Lab. Загальний стаж роботи в кондитерському цеху більше десяти років. Раніше займалася футболом і боксом. Мріяла стати дизайнером, навчалася у школі мистецтв. Вивчилася на кухаря, але не планувала працювати за спеціальністю. Зізнається, що на кухню потрапила випадково, але зрозуміла, що там можна творити.

blank
Марина ─ фіналістка Чемпіонату України з кондитерського мистецтва DGF, мріє представити Україну на чемпіонаті світу.

Має численні авторські кондитерські розробки. Одна з останніх, яку вона презентувала своїм підписникам у facebook ─ «Bonbons de MARINA SOBKO».

Після яскравої участі у шоу «Король десертів» Марину визнали однією з кращих серед кондитерів країни. А коли її запросили до участі в проекті «МастерШеф. Професіонали-3», вона зізналася, що погодилася відразу і жодної миті про це не пошкодувала. Найціннішим здобутком проекту вважає знайомство з професіоналами найвищого класу ─ «маньяками» своєї справи.

Третій сезон «МастерШеф. Професіонали» стартував на СТБ 6 лютого. Організатори обіцяють жорстокі кулінарні битви між майстрами кухні. Кулінарне шоу можна дивитися щосуботи о 19:00.