Від початку введення воєнного стану встановлені правила комендантської години. На Черкащині вона розпочинається з 23:00 й триває до 05:00. У ніч з п’ятниці на суботу поліцейські та військові провели перевірку Черкаського району та виявили порушників. Розповіли у нацполіції Черкащини.

У результаті нічного відпрацювання Будищенської та Мошнівської територіальних громад Черкаського району до приміщення Будищенського сільського будинку культури з метою фільтрації було доставлено двадцять сім порушників комендантської години, які нехтували заборонами та правилами безпеки. Дехто з порушників перебував у стані алкогольного сп’яніння. Під час відпрацювання поліцейські складали протоколи та виносили постанови, усього 26 адміністративних  матеріалів.

Дільничні офіцери поліції перевірили 7 осіб, які перебувають під формальним, адміністративним наглядом та домашнім арештом.

Крім того, правоохоронці перевірили 4 розважальні заклади на предмет дотримання обмежень воєнного стану. Під час перевірок, порушень продажу алкогольних напоїв після 20:00 години не виявлено.

17 громадянам, які підлягають призову до лав збройних сил України та не перебували на обліку представники Черкаського районного територіального центру комплектування та соціальної підтримки вручили повістки.