О 8:00 на Черкащині усі 1086 дільниці розпочали свою роботу вчасно та відзвітували про відкриття. На цю годину будь-яких правопорушень не зафіксовано. Інформують у пресслужбі нацполіції.

1251 поліцейський продовжують нести службу по охороні публічної безпеки та порядку на виборчих дільницях й контролюють оперативну обстановку в день місцевих виборів.

До охорони громадського порядку під час виборчого процесу задіяні також військовослужбовці Національної гвардії України, працівники патрульної поліції та ДСНС.

У Головному Управлінні Національної поліції в Черкаській області в цілодобовому режимі працює Ситуаційний центр з метою  безперебійного моніторингу оперативної обстановки в області, створені додаткові слідчо-оперативні групи, задіяні бійці спеціальних підрозділів з метою негайного реагування на кризові ситуації.

Поліція Черкаської  області докладе максимум зусиль для того, аби вибори в регіоні пройшли без порушень громадського порядку та закликає громадян з повагою поставитись до волевиявлення один одного й не порушувати публічний порядок під час голосування.