Наразі в Черкасах капітально ремонтують два корпуси будівлі колишнього дитячого садка. Тут зможуть проживати 250 людей, які втратили свої домівки через війну. Про це розповів міський голова Анатолій Бондаренко у соцмережі.

blank

Проєкт реалізовується шляхом співфінансування Європейського інвестиційного банку та бюджету Черкаської міської територіальної громади. Його загальна вартість – більше 96 млн грн, з яких понад 80 млн грн надає Європейський інвестиційний банк.

Міський голова разом із заступницею міського голови Мариною Гаркавою та в.о.директора депратменту соціальної політики Юлією Ніконенко провели робочу зустріч із підрядниками і проєктантом.

blank

“Важливо, що наш черкаський проєкт був обраний з-поміж понад тисячі для втілення в рамках Надзвичайної кредитної програми з відновлення України. Намітили попередні першочергові завдання та графіки виконання робіт. Сподіваюся, що усе йтиме за планом, і вже незабаром у Черкасах ми матимемо ще один, вже третій шелтер для внутрішніх переселенців”, – зазначив очільник Черкас.