Костянецький будинок культури припиняє свою діяльність. Відповідне рішення було ухвалено в ході останнього засідання виконавчого комітету у середу, 4 грудня. Повідомили у пресслужбі міської ради.


У зв’язку з відсутністю ремонту будинок культури в мікрорайоні Костянець уже тривалий час не функціонує. Директор школи №3 (що розташована неподалік) Руслан Чалабієв звернувся до Канівського міського голови Ігоря Ренькаса з ініціативою передати будівлю навчальному закладу, з метою проведення комплексу дій, зокрема, створення опорної школи, як цього передбачає освітня реформа.

Члени виконкому підтримали ініціативу і ухвалили рішення, яким, власне, зняли будівлю з балансу відділу культури та передали на баланс відділу освіти. До слова, раніше в цьому приміщенні розташовувався дитсадок «Журавлик». Відтак, вона й перебувала на балансі відділу освіти.

Окрім того, міський голова повідомив, що має намір в наступному році замовити проектно-кошторисну документацію на проведення реконструкції цього приміщення.