У Головному центрі підготовки особового відбувся урочистий захід з нагоди випуску прикордонників. У цей день Державна прикордонна служба України поповнила свої лави вмотивованими прикордонниками, які після трьохмісячної підготовки будуть ефективно виконувати функції держави на кордоні. Відповідні свідоцтва про закінчення навчання отримали більше 250 військовослужбовців, які проходили підготовку за спеціальністю «Молодший інспектор прикордонної служби».

Під час проведення урочистого заходу на стройовому плацу з привітальним словом до випускників звернувся перший заступник начальника Головного центру полковник Олександр Гаркуша.

– У непростий для країни час ви будете нести службу по охороні державного кордону, – зазначив він. –  Попереду чимало випробувань, але отримані знання та ваша наполегливість дозволять вам з честю і гідністю виконати всі поставлені перед вами завдання. Щиро вітаю всіх із цією знаменною подією, бажаю вам міцного здоров’я, щастя, миру та благополуччя!

blank

Після побажань та настанов молодим прикордонникам вручили свідоцтва про закінчення навчання.

Керівництво Головного центру задоволене вишколом прикордонників, які на випускних іспитах з «Тактики прикордонної служби», «Прикордонного контролю», «Адміністративного провадження» та «Фізичної підготовки» показали високий рівень підготовки.

blank