28 вересня 20018 року на території стадіону «Сокіл» відбувся міський Зліт, присвячений Всесвітньому дню туризму серед учнів закладів загальної середньої освіти, та проведення міського етапу Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») – дистанція «Смуга перешкод», у яких взяли участь команди від усіх закладів загальної середньої освіти міста. Повідомляють в Уманській РДА.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

У Зльоті взяли участь 17 команд (у двох вікових групах), які змагались на дистанціях: «Смуга перешкод», «Фігурне водіння велосипеда», «Спортивне орієнтування» та конкурсах розпалювання вогнища, встановлення намету і укладання рюкзака.

У міському етапі Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура») взяли участь 12 козацьких роїв, які змагались на дистанції: «Смуга перешкод».

Підготовка та проведення зазначених заходів здійснювалась Станцією юних туристів м. Умань. Дієву допомогу у суддівстві дистанцій та конкурсів надали студенти кафедри географії та методики її навчання УДПУ на чолі з її завідувачем Браславською Оксаною Володимирівною.