В Паланській громаді Уманського району триває збір коштів на придбання тепловізійного прицілу для вчителя Іванівської гімназії Юрія Сидуна. Про це повідомляє сайт umannews.city.


До своїх колег-вчителів, земляків з Уманського району звернувся з проханням про допомогу придбати тепловізійний приціл вчитель Іванівської гімназії Юрій Сидун. Юрій Вікторович з побратимами зараз захищає Україну на Сході в районі міста Бахмут. Це одне з найгарячіших місць лінії оборони. Для якісного виконання завдань по ліквідації ворогів нашим захисникам потрібен тепловізор. Саме цей прилад вчитель-воїн попросив придбати своїх земляків.

Збір очолив колега і товариш пана Юрія, вчитель і волонтер Володимир Сушкета. Чоловіки разом працюють в Іванівській гімназії. До збору коштів на тепловізор приєдналися і мешканці інших сіл Паланської громади, колеги по роботі, учні, сільгосптоваровиробники, працівники Родниківського будинку культури і учасники творчих колективів.

Свою частку в загальний збір принесли і діти з Родниківки, які створили в селі блок-пост і збирають кошти на потреби ЗСУ.

“Ці діти ─ наше майбутнє. Саме заради них б’ються наші воїни. З такими людьми наша країна обов’язково переможе.” – переконаний їх вчитель.

Володимир Сушкета розповів дітям про те, що зараз в Бахмуті відбуваюся дуже серйозні бої і нашм захисникам дуже потрібна наша допомога.