До головного свята нашої держави Черкаси готуються як ніколи. 30 фестивалів у один день у одному місті – такого ще точно не було. Від рок-фестивалю до симпозіуму художників, від свята для малечі до бізнесового форуму. Цього дня кожен знайде собі за самком місце, де зможе точно відпочити і душею і тілом. Нещодавно ми вже познайомили вас із низкою крутих фестивалів. Хочемо розповісти ще про декілька неймовірних локацій, інформує департамент гуманітарної політики міської ради.

Тож, 24 серпня на пляжі «Рів’єра» буде відбуватись відомий і улюблений для багатьох поціновувачів гуркотливих моторів мотофестиваль «Дорога на Січ». На пляжі «Казбетський» на всіх любителів спорту у поєднанні з національними традиціями чекатимуть аж три фестивалі: «Спорт-фест», «Піддубний Фест» та «Холодний Яр». Трішки далі, біля яхт-клубу, усі шанувальники спортивного екстриму зможуть отримати свій заряд адреналіну, адже саме там відбуватиметься фестиваль «Черкаські вертикалі». На пляжі «Митницький» – уже вподобаний містянами та навіть жителями цілої України «SUP фест» та культові «Козацькі вітрила». На пляжі «Живчик» розгорнуться два молодіжні фестивалі – «ГайдаFest» та «Маніфест вулиці», присвячені популяризації української сучасної музики та розвитку спорту та вуличної культури.

Також цього дня до Черкас завітає багато зіркових гостей. Всіх не називаємо, щоб не псувати святковий сюрприз, однак імена декількох ми можемо вже привідкрити. Так, на Книжковому фестивалі можна буде зустріти Василя Шкляра, поспілкуватись та отримати автограф на улюблених бестселерах. На «ГайдаFest» із своїм вокально-інструментальним шоу завітає Марина Круть – єдина в світі соул-бандуристка та співачка, учасниця телешоу «Голос країни» та Х-Фактор, фіналістка нацвідбору на Євробачення-2020. Пронизлива лірика, чуттєвий чарівний голос та винахідливі аранжування на 65-ти струнах українського народного інструменту – ось чим буде заворожувати серця черкасців KRUTЬ.

Проте це не всі родзинки цьогорічного святкування на День Незалежності. На всіх жителів міста та гостей чекає безліч приємних відкриттів та шалених емоцій. Тож залишайтесь у ці святкові дні у Черкасах, приїжджайте до нас, і не пропустіть грандіозного святкування Дня народження нашої України.