Міський голова Черкас Анатолій Бондаренко розповів про брудну інформаційну атаку, яка вчора ознаменувала початок жорсткої виборчої кампанії.

“Почалася брудна кампанія проти мене і проти моєї команди. Вчорашній день підняв настрій, почалося з того, що я продаю велосипед на ОЛХ за 1200 гривень. Дзвонили звідусіль, з усієї країни, потім я продавав будинок біля Геронимівки. В мене будинку там ніколи не було, але в наших суперайтішників безмежна фантазія щодо чорного піару. Потім мені почали телефонувати з фірми, яка завозять автомобілі з Америки, ніби я замовляв автівку. Цікавим було замовлення в сескшопі, мені підняло це настрій перед моїм Днем народження. Потім стаття розвеселила про мої амурні походеньки у стінах Черкаської міськради. Я працюю у колективі жінок, я з повагою ставлюся до цих жінок, це відповідальні, порядні люди. Але я ніколи в житті б не дозволив собі перейти межу, приставати до когось на робочому місці, тощо. Надвечір було найцікавіше: позвонив один із керівників нашої поліції і сказав, що тут один чоловік під препаратами представляється моїм сином, то може ви його заберете”, – розповів Бондаренко про події одного дня.

Бондаренко також заявив, що тепер ще більше переконався: усе, що він робить, – правильно, раз викликає таку реакцію.

“Який висновок? Скажу одне – ви не виб’єте мене з того шляху, по якому я йду, і вчора я зрозумів, що йду по правильному шляху. Якщо я буду озиратися на собак, які гавкають, це буде уповільнювати мій темп, темп, який набрало місто Черкаси у своєму розвитку. Тому, як кажуть, собаки гавкають, а караван іде. Наше місто за наступні 5 років увійде у трійку найкращих міст країни. І ми переможемо у першому турі. Друзі, переконаний, що краще за нас із вами зробити рідні Черкаси комфортним, ошатним і успішним містом не зможе ніхто! Тому запрошую вас долучатися до нашої місцевої команди “За майбутнє” і працювати на благо свого міста та своєї громади. Бо наші Черкаси – це найкраще місто на землі!” – упевнено підсумував мер.