Сьогодні, напередодні Міжнародного дня матері працівницю ПАТ «Черкасиобленерго» – контролера Черкаської міської філії Раїсу Сусло відзначили  почесною грамотою за виховання сина – захисника України.

Відзнаку передали від імені військового комісара Черкаського обласного територіального центру комплектування та соціальної підтримки Сергія Лобана.

blankПривітали та вручили почесну грамоту директор з інвестицій та перспективного розвитку Олександр Бращенко, голова профспілкового комітету Олександр Чорний та директор Черкаської міської філії Вадим Трохимець.

– Дуже приємно, що в нашому Товаристві працюють такі віддані працівники, які не лише з відповідальністю ставляться до своєї роботи, а й виховують справжніх патріотів, захисників своєї Вітчизни, вкладають у своїх дітей життєвий досвід, знання і любов до родини, до України. Щиро вдячні Вам за великий внесок у виховання сина, за активність, проукраїнську та патріотичну позицію. Впевнений, саме завдяки нашим матерям з великим серцем виростає сильна українська нація,- з такими словами звернувся до Раїси Федорівни директор з інвестицій та перспективного розвитку ПАТ “Черкасиобленерго” Олександр Бращенко.

У Черкаському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки  Михайла Сусла знають як відповідального військовослужбовця, патріота України. Вже 18 років свого життя він присвятив військовій справі.

– Після закінчення училища Михайло був призваний до лав української армії, згодом  його запросили служити у Державну прикордонну службу України, потім –  до Збройних сил України. Учасник АТО, учасник бойових дій, брав безпосередню участь в антитерористичній операції, забезпеченні її проведення і захисті незалежності на території Донецької та Луганської областей. Нині несе службу у Черкаському батальйоні,- розповіла Раїса Федорівна.

blankНещодавно, 1 травня Михайло Сусло прийняв присягу та став козаком, членом крайового товариства Українського козацтва «Полку імені Богдана Хмельницького». Спільно з родиною – мамою Раїсою, дружиною Ніною та чотирирічною донькою Настею Михайло відвідав Холодний Яр, могилу отамана Холодноярської республіки Василя Чучупаки у с. Мельники, де й відбувались урочистості з нагоди посвяти в козацтво. Віднині він має усі обов’язки, права та привілеї, обумовлені статутом Українського козацтва та старовинних козацьких звичаїв.

blank – Сьогодні Україна переживає складні часи. Тому дуже важливо усвідомлювати, що всі ми – діти своєї Батьківщини, тож повинні любити і служити їй. Саме це намагалась прищепити своїм синам Михайлові та Віталію Раїса Федорівна. Переконана, що для неї, як і для кожної матері, вдячність за виховання сина – це найкраща нагорода,- зауважила дружина Михайла Ніна Сусло.

blank9 травня відзначатиметься Міжнародний день матері. Колектив ПАТ «Черкасиобленерго» щиро вітає усіх матерів зі святом. Зичимо їм міцного здоров’я, наснаги, вдячності за турботу і виховання своїх дітей, добробуту і благополуччя кожній українській родині.