Чергова нарада щодо дотримання нормативу технологічних витрат електричної енергії (ТВЕ), якості складання пофідерного аналізу ТВЕ та інших заходів, спрямованих на зменшення фактичних ТВЕ, відбулася у головному офісі ПАТ «Черкасиобленерго». Повідомили у прес-службі Товариства.

Під головуванням директора комерційного ПАТ «Черкасиобленерго» Ігоря Дмитрієва та заступника директора комерційного з обліку та аудиту ПАТ «Черкасиобленерго» Сергія Безкоровайного у ході семінару було детально розглянута якість складання пофідерного аналізу і можливості програмних комплексів, які застосовуються у Товаристві в якості засобів для аналізу та зменшення ТВЕ. Розглянули застосування результатів пофідерного аналізу та заходи, направлені на зменшення ТВЕ.

– Подібні навчання ми проводимо на постійній основі. Самовдосконалення є однією з головних складових нашої роботи, оскільки постійно відбуваються певні зміни, як в законодавстві, так і в оформлені певних документів. Тож ми активно займаємося навчанням нашого персоналу та приділяємо особливу увагу вдосконаленню роботи наших фахівців, що в подальшому дає позитивні результати і зменшує показник технологічних витрат електричної енергії в мережах Товариства, – зауважив Ігор Дмитрієв.

Учасниками наради стали представники відокремлених структурних підрозділів, які мають значний відсоток технологічних витрат електричної енергії за підсумками 10 місяців 2019 року, а саме Золотоніського РЕМ, Чорнобаївського РЕМ, Тальнівського РЕМ та Уманських енергетичних мереж.

– У ході розмови з нашими працівниками ми краще розуміємо, на що саме необхідно звернути увагу під час навчання, які саме аспекти у нашій роботі потребують особливої уваги, які саме помилки найчастіше виникають при складанні пофідерного аналізу. Ми постійно проводимо аналіз результатів роботи за попередні періоди, що дає змогу чітко визначити напрямки роботи під час наступних семінарів, та звертаємо увагу персоналу на методи, які необхідно застосовувати для їх усунення, – зазначив Сергій Безкоровайний.

За результатами семінару отримані пояснення від учасників щодо фідерів з найбільшим відсотком ТВЕ, виявлені причини їх виникнення, а головне – визначені конкретні заходи щодо їх зменшення. Крім того, ретельно проаналізовані помилки при складанні пофідерного аналізу та винайдені ефективні методи, спрямовані на уникнення їх повторення.